AAA Rating
Vi vokser hos CJ, og søger derfor en smed
 


  

DYGTIG SMED SØGES

”Vi smeder både for erhvervsvirksomheder, hr. og fru Jensen og Kongehuset. Vi har blandt andet lavet låger og porte til Fredensborg Slot og en holder til Kronprins Frederiks narhvalstænder,” ejer, Lars Jensen.

Som smed får du din helt egen firmabil, da du både udfører opgaver i marken og hjemme på værkstedet. Sammen med dine kolleger løser du en lang række opgaver inden for smedearbejde og montage af person- og godselevation samt smedearbejde i form af løfteplatforme, trappelifte, affaldskomprimering og service og reparationer. Arbejdet udføres primært i Københavnsområdet, og der er ingen rutineopgaver eller serieproduktion her hos os.

12 ansatte og masser af humor

Med vores 50-års erfaring i branchen tillader vi os at sige, at vi kan noget, de andre ikke kan inden for smedearbejde, montagearbejde og maskinarbejde.

Vi sætter en stor ære i at komme med den mest optimale løsning. Vi stiller derfor også store krav til hinanden og er i besiddelse af stor teknisk viden, men vi har også et rigtig godt miljø, hvor vi har bevaret den gode gamle værkstedshumor.

  • Du har flere års erfaring med smedearbejde, og du kan være uddannet smed, traktormekaniker, entreprenør-maskinmekaniker, maskinmester eller lignende.
  • Du har kørekort og taler og forstår dansk.
  • Du kan fremvise straffeattest.


Hvis du sætter en ære i at udføre godt arbejde, så kommer du til at passe perfekt ind her hos os.

Smeder du også, mens jernet er varmt?

Send din skriftlige ansøgning og CV til info@cj-montage.dk eller med post til: CJ Montage ApS – Vandtårnsvej 74, 2860 Søborg. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
CJ Montage ApS

 

 

Vi søger også en dygtig elevatorlift-montør.