AAA Rating

NYHEDERNy hjemmeside

CJ Montages afdeling for Person- & Godselevation, CJ Elevator, har fået ny hjemmeside. Vi har oprettet siden således, at det er nemt og overskueligt for dig som kunde, at navigere rundt og ligeså blive inspireret at vores billedarkiver. Disse viser blot et udsnit af hvad vi har leveret - DIN løsning findes også. Se mere på cjelevator.dk
 

Elevatorer til de gamle boligejendomme i København

Vi kan nu tilbyde hurtigtgående elevatorer til gamle boligejendomme, hvor det ikke er muligt, at installere efter standardmål på grund af skæve og ulige mål. Dette tilbyder vi til samme pris som en standardelevator. Du kan selv bestemme hvordan elevatoren skal se ud, så den falder godt ind i boligens eksisterende miljø. Se mere her.
 

Luksus til hjemmet

Den første elevator til privatboligen af sin slags. En elevator som giver mulighed for at tilpasser sig det individuelle hjem - få komfort, luksus, det mest hippe 'møbel' til dit hjem og lad din bolig stige i værdi.
Se mere her.
 
Glæd dig til at se alle mulighederne; kan tilsluttes SmartApp, tilbyder oceaner af lysmuligheder, timer for tænd og sluk lyset i bestemte tidsintervaller. Inden du ankommer til din bolig, kan du via mobilen tænde lyset i elevatoren. 
Tidligere nyheder:

Danmarks første permanente udstilling med hjemme elevatorer:

Kom og se en hjemmeelevator, en minielevator, en kabinelift og trappelifte med platform og stol.


Udstillingen har åbent alle ugens dage. Du er også velkommen til et møde på standen. Ring for aftale på 39 56 58 62.
til et uforpligtende møde. Du kan også selv betjene dig via vores infostander på udstillingen.

For personlig betjening, kontakt os på 21 24 45 68, hvor du eksempelvis kan tage tegninger og/eller fotos med af dit projekt (billeder hvor platformselevatoren skal placeres, og vi kan vise hvordan den integrerer sig i det eksisterende miljø.

Seminar:
Vi afholder gratis seminarer for virksomheder og private. Kontakt os på 21 24 45 68 for tider.

Salgskontorer:
CJ Elevator ApS har etableret sig med salgskontorer nu i både: Søborg, Middelfart og Esbjerg.


Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
CJ Montage ApS / CJ Elevator ApS