​NYHEDER

Ny hjemmeside

CJ Montages afdeling for Person- & Godselevation, CJ Elevator, har fået ny hjemmeside. Vi har oprettet siden således, at det er nemt og overskueligt for dig som kunde, at navigere rundt og ligeså blive inspireret at vores billedarkiver. Disse viser blot et udsnit af hvad vi har leveret - DIN løsning findes også. Se mere på cjelevator.dk.

NY LIFT MED SKYDEDØRE

Elevatorer til de gamle boligejendomme i København

Vi kan nu tilbyde hurtigtgående elevatorer til gamle boligejendomme, hvor det ikke er muligt, at installere efter standardmål på grund af skæve og ulige mål. Du kan selv bestemme hvordan elevatoren skal se ud, så den falder godt ind i boligens eksisterende miljø. Se mere her.

Luksus til hjemmet

Den første elevator til privatboligen af sin slags. En elevator som giver mulighed for at tilpasse sig det individuelle hjem - få komfort, luksus, det mest hippe 'møbel' til dit hjem og lad din bolig stige i værdi.

Se mere her.

Glæd dig til at se alle mulighederne; kan tilsluttes SmartApp, tilbyder oceaner af lysmuligheder, timer for tænd og sluk lyset i bestemte tidsintervaller. Inden du ankommer til din bolig, kan du via mobilen tænde lyset i elevatoren.

​CJ Montage • Vandtårnsvej 74 • 2860 Søborg • Tlf.: 39 56 58 62info@cj-montage.dk