​Vi vokser hos CJ, og søger derfor en smed

​SMED TIL NICHEVIRKSOMHED

​Som smed får du din helt egen firmabil, da du både udfører opgaver i marken og hjemme på værkstedet. Sammen med dine kolleger løser du en lang række opgaver inden for smedearbejde og montage af person- og godselevation samt smedearbejde i form af løfteplatforme, trappelifte, affaldskomprimering og service og reparationer. Arbejdet udføres primært i Københavnsområdet, og der er ingen rutineopgaver eller serieproduktion her hos os.

12 ansatte og masser af humor

Med vores 50-års erfaring i branchen tillader vi os at sige, at vi kan noget, de andre ikke kan inden for smedearbejde, montagearbejde og maskinarbejde.

Vi sætter en stor ære i at komme med den mest optimale løsning. Vi stiller derfor også store krav til hinanden og er i besiddelse af stor teknisk viden, men vi har også et rigtig godt miljø, hvor vi har bevaret den gode gamle værkstedshumor.

  • Du har flere års erfaring med smedearbejde, og du kan være uddannet smed, traktormekaniker, entreprenør-maskinmekaniker, maskinmester eller lignende.
  • Du har kørekort og taler og forstår dansk.
  • Du kan fremvise straffeattest.

Hvis du sætter en ære i at udføre godt arbejde, så kommer du til at passe perfekt ind her hos os.

Smeder du også, mens jernet er varmt?

Send din skriftlige ansøgning og CV til info@cj-montage.dk eller med post til: CJ Montage ApS – Vandtårnsvej 74, 2860 Søborg. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

CJ Montage ApS

Vi søger også en dygtig elevatormontør.

​CJ Montage • Vandtårnsvej 74 • 2860 Søborg • Tlf.: 39 56 58 62info@cj-montage.dk